ISA ESA Conference 2016   :: контакт :: [En]   [Sh]
За здружението
Тела на здружение
Акти на здружението
Членство
 
:: АКТИВНОСТИ ::
Истражувања
Проекти
Трибини
Обуки
Настани
Издаваштво
 
:: НОВОСТИ ::


Филозофски факултет, Скопје

Истражувања
Проекти
Трибини
 
:: Добредојдовте ::

 


* * *

ПОВИК ЗА ТРУДОВИ

за меѓународната конференција

“Good Society – A Multidimensional Approach”

во организација на

Албанската Социолошка Асоцијација АЛБСА,
Албанскиот институт за социологија АИС,
Универзитетот Марин Барлети од Тирана и
Универзитетот во Митровица (Косово) Иса Бољетини

на 17 - 18 ноември 2017

:: Објава [pdf] :. | .: оригинален повик:.

* * *

Р Е З У Л Т А Т И

за одржаниот државен натпревар по Социологија и
Граѓанско образование

на 13 мај 2017

:: Симнете [1.1MB] :.

* * *

ПОВИК ЗА ТРУДОВИ

Насловот на Моќ, насилство и правдина: Одрази, одговори и одговорности
Торонто, Канада, 15-21 јули, 2018

Call for Abstracts

Со задоволство објавуваме дека на 25 април 2017 година започна процесот на поднесување на апстракти за над 1000 сесии во организација на Комисиите за истражување, работа и тематска група.

Ако сте заинтересирани за презентирање на труд, ве молиме доставете апстракт онлајн пред 30-ти септември 2017,
24:00 GMT

:: ПОВЕЌЕ :.

* * *

.
индекс мапа напредно
овозможено од   freefind
:: П Р О М О Ц И Ј А ::

УНИВЕРЗИТЕТОТ НА РАСПАЌЕ


Проф. д-р Илија Ацески

симни ја книгата  
 
 

Материјали од меѓународната научна конференција

„НОВИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ НА СОЦИОЛОШКАТА ИМАГИНАЦИЈА (ВО ЧЕСТ НА ЧАРЛС РАЈТ МИЛС)“

.: повеќе >>>

 

Видео материјали од трибината

"ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ВО
РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА"

.: повеќе >>>

 

  Здружение на социолози на Република Македонија
  Сите права се задржани © 2017

Site Meter