Социолошка ревија Социолошка мрежа Образование   :: контакт :: [En]   [Sh]
За здружението
Тела на здружение
Акти на здружението
Членство
 
:: АКТИВНОСТИ ::
Истражувања
Проекти
Трибини
Обуки
Настани
Издаваштво
 
:: НОВОСТИ ::


Филозофски факултет, Скопје

Истражувања
Проекти
Трибини
 
:: Добредојдовте ::

* * *

Почитувани колеги,

Во периодот 13-19 јули, во Јокохама, Јапонија се одржува
XVIII Светски социолошки конгрес на
Меѓународната социолошка асоцијација (ISA).

.: кон Програмата / to the Program :.

* * *

Call for Papers for the Социолошка ревија The Sociological Review (XV/2014)

Повик за тесктови за Социолошка ревија The Sociological Review (XV/2014)

.: кон повикот / The Call :.

* * *


П О В И К

Здружението на социолозите на Р.Македонија, по барање на Комисијата за образование која делува во рамките на Здружението, организира работна средба со наставниците по социологија и граѓанско образование на 29 март 2014 година (сабота) со почеток во 11 часот. Средбата ќе се одржи на Филозофскиот факултет, во електронската предавална (веднаш до библиотеката за социологија) според следниот...

.: Дневен ред :.


* * *

П О К А Н А

За присуство на предавањето

"Науката и вредностите"

од Проф. д-р Урош Шуваковиќ

(11 ноември 2013 во 17.30 часот)

.: повеќе :.


* * *

 

 


индекс мапа напредно
овозможено од   freefind
:: П Р О М О Ц И Ј А ::
провери  
 
 

ВИДЕО МАТЕРИЈАЛИ ОД ТРИБИНАТА
"ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ВО
РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА"

.: повеќе >>>

 

  Здружение на социолози на Република Македонија
  Сите права се задржани © 2011

Site Meter